Aanmeldformulier

Let op: Voor U14 en U16 is er momenteel een ledenstop.

Aanmeldingsformulier
  • Persoonlijk
  • Achtergrond
  • Vrijwilliger
  • Akkoord

Persoonlijke gegevens

Achtergrond informatie

Vrijwilligerswerk

Akkoordverklaring

Bij deze verklaar ik kennis te hebben genomen van de voorwaarden voor het lidmaatschap. Opzegging lidmaatschap kan uitsluitend schriftelijk bij de ledenadministratie, voor 1 mei. Contributie blijft verschuldigd zolang er niet schriftelijk is opgezegd. Bij tussentijds beëindiging van het lidmaatschap wordt de contributie voor het hele jaar berekend.

Voor de betaling van lidmaatschapsgelden verzoeken wij u gebruik te maken van automatische incasso. Door onderstaande gegevens in te vullen verleent u toestemming aan Basketbal Vereniging Typhoons ’23 tot wederopzegging, de lidmaatschapskosten af te schrijven van uw rekening. Wij schrijven de verschuldigde contributie af in 10 termijnen. Wij rekening 20 euro aan inschrijfkosten. Wanneer u zich voor 1 maart 2024 inschrijft worden de inschrijfkosten als korting berekend in het seizoen 2024/2025. De basketbal Clinics dienen contant betaald te worden bij penningmeester van Basketbal Vereniging Typhoons ’23.

Teken hier

Hierbij verleen ik toestemming aan Basketbal Vereniging Typhoons ’23 tot wederopzegging, de lidmaatschapskosten af te schrijven van bovenstaande rekening.
Bij deze verklaar ik kennis te hebben genomen van de voorwaarden voor het lidmaatschap. Opzegging lidmaatschap kan uitsluitend schriftelijk bij de ledenadministratie, voor 1 mei. Contributie blijft verschuldigd zolang er niet schriftelijk is opgezegd.

Contributie

Competitie onder 12 jaar: €190,-
Competitie 12 tot 18 jaar: €250,-
Competitie vanaf 18 jaar: €325,-
Recreatief: €125,-
Kosten Clinics t/m juni 2023: €20,-